Grove pesto snegle
- Pernille Bjerregaard
- 15. jan. 2018
- 1 min læsning
Disse lækre pesto snegle er perfekte til tapas bordet, i madpakken eller som mellemmåltid. De er bagt med fuldkorns og rug mel som giver et sundere resultat. Jeg delte dejen i to og smurte grøn pesto på den ene halvdel og remonce på den anden del, på den måde fik vi både lidt lækkert til kaffen og tilbehør til aftensmaden 😁 Du kan selvfølgelig putte lige det fyld i du har lyst til, de kunne blive til pizzasnegle, rød pesto eller spinat?
Her får du opskriften:
Det skal du bruge: 275g. Fuldkornshvedemel 50g. Rugmel 50g. Gær 1dl. Mælk 100g. Smør 25g. Sukker 1/2tsk. Salt 1æg
Sådan gør du: lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det hele sammen. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30min. Del dejen i to stykker(hvis du vil lave forskellige slags) og rul ud. Smør det ønskede fyld på og rul sammen. Skær ud i ca 1 1/2 cm tykkelse og sæt på bagepladen, og tryk dem lidt flade. Lad dem efterhæve 30-40min. Pensles med sammenpisket æg og bages 8-10min midt i ovnen. 200g varmluft. Velbekomme.
Kommentarer