Lagkage med hindbær og knas
- Pernille Bjerregaard
- 5. maj 2018
- 1 min læsning
Den anden dag kunne jeg fejre fødselsdag. Derfor lavede jeg denne lagkage til mine gæster. En næsten klassisk lagkage med et lille twist. I stedet for den almindelige vaniliecreme, lavede jeg hindbærflødeskum med makron og knust daim. Som gør kagen lækker frisk og let syrlig, godt opvejet af makronen og daim. På den måde synes jeg en lidt kedelig klassiker pludselig bliver lidt mere spændende. Hvis nogle skulle ha lyst til at afprøve kagen får i fremgangsmåden her: Jeg har snydt lidt og købt mig til lagkagebunden, vælg de tykke bunder, det giver det bedste resultat. Pisk fløden, tilsæt friske eller frosne hindbær(skold evt. De frosne bær inden anvendelse) knus makron ned i fløden og rør forsigtig til fløden ændre farve til lyserød. Smør på bunden og skær banan i skiver, drys der efter knust daim på, gentage det samme på næste lag. Tilslut har jeg smurt ren flødeskum på toppen og pyntet med friske bær og knust daim. Nemt, hurtigt og lækkert til en forårsfest i dejlig solskin 🌞.
Commentaires