top of page

Squash vafler

  • Forfatters billede: Pernille Bjerregaard
    Pernille Bjerregaard
  • 4. aug. 2018
  • 1 min læsning

I morges var luften dejlig frisk, og overskyet, så vi lavede en gang squash vafler på terrassen, bare fordi det er hyggeligt at sidde ude. Vi laver nærmest alt med squash, så selvfølgelig også i vafler. Vores mellemste var meget skeptisk, og nok også lidt sur da jeg fortalte at det grønne var squash, så hun skulle i hvert fald ikke have nogen. Men det var alligevel noget andet, da der blev serveret marmelade til, så blev de pludselig til et hit, og udbrød: "dem skal vi snart ha igen mor" De er rigtig lækre på morgenbordet, og også i den sundere ende da der er havregryn og squash i, frem for smør og en masse sukker og mel. De er rigtige gode med solbær, blåbær eller brombær marmelade og en neutral skyr.

Opskrift: (6 vafler)

Det skal du bruge: 2 dl. Havregryn 4 æg 4 dl. Revet squash 4 spsk. Mel 1/2 spsk. Sukker 1 tsk. Salt 1/2 tsk. Kardemomme

Sådan gør du: Blend havregryn i foodprocessor, minihakker eller stavblender. Tilsæt resten af ingredienserne. Det er en fordel at blende det hele tilsidst, så dejen bliver mere ensartet. Hældes på varm vaffeljern, og bages i ca. 5 min.

 
 
 

Kommentarer


RECENT POSTS
ARCHIVE
SEARCH BY TAGS
bottom of page